Tietoa Kuitutien valokuitujen eduista

Helpompi arki

Valokuitu tuo helpotusta arkeen. Teemme paljon asioita kotona, jolloin toimivan tietoliikenneyhteyden tärkeys korostuu. Kiinteistön laadukas internet- ja tv-palvelu mahdollistaa monia asioita nykypäivänä. Etätöiden tekeminen, opiskelu, pelaaminen ja tv:n katselu on helppoa, kun internet-yhteyden kivijalka eli valokuitu on tuotu kiinteistöön saakka. Samanaikaisten käyttäjien määrä omassa kodissa tai naapurustossa ei vaikuta yhteyden toimivuuteen. Toimintavarma tietoliikenneyhteys on elinehto lisääntyvälle kodin automaatio- ja turvallisuuspalveluille.

Laatu ja toimintavarmuus

Valokuidussa yhteyden laatu ja toimintavarmuus voidaan taata kiinteistön sijainnista riippumatta. Yhteyden pituus ei vaikuta internet-palvelun nopeuteen.

Kiinteistön arvon ja alueen arvostuksen nousu

Valokuitu on pitkäaikainen investointi, joka nostaa kiinteistön arvoa ja alueen arvostusta. Rakentamalla kiinteistöön valokuitu turvataan sen tietoliikenneyhteydet moniksi kymmeniksi vuosiksi. Hyvä ja nykyaikainen tietoliikenneyhteys lisää myös ostajien kiinnostusta asuntoa myytäessä.

Valinnanvapaus

Kuitutien valokuidut suunnitellaan ja rakennetaan avoimiksi kaikille palveluidentuottajille. Palveluidentuottajat voivat vuokrata Kuitutien valokuituja tasapuolisin ja edullisin ehdoin. Kuitutiellä et sitoudu yhteen palveluntuottajaan vuosikymmenien ajaksi!